ОП „Чистота” се включи в помощ на районните кметове в Пловдив при отстраняването на появилите се през зимата дупки и пукнатини върху пътната настилка по улиците.
              
С нов полимер само за часове бяха запълнени малките дупки и пукнатини по два от централните булеварди на район „Тракия”. По инициатива на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев и заместник-кмета инж. Димитър Кацарски иновативният         метод беше приложен за първи път миналата зима и пробата беше успешна, тъй като този нов тип студена асфалтова смес се оказа много издръжлив, отбеляза кметът на „Тракия” Костадин Димитров. От районното кметство са похарчени около 400 лв. за 20 кофи с по 20 кг от новия полимер, допълни той.

Трудът излиза без пари на общинското предприятие, тъй като се използват работници по програмата за временна заетост на Бюрото по труда.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров благодари на директора на ОП "Чистота" Иван Стоянов за оказаната помощ при почистването и оформянето на тротоарите в района, които предстои да бъдат точно разграничени от зелените площи.