За няколко часа тази сутрин служителите на ОП „Чистота” разчистиха две нерегламентирани сметища в широкия център на Пловдив.

В полусрутена постройка на бул. „Васил Априлов”, в близост до Второ районно управление, се е заселил клошар, който непрестанно трупа боклуци наоколо, превръщайки района в сметище. Поне веднъж месечно разчистваме. Ходим с полиция, тъй като гражданинът не ни допуска до завладяната територия. Тази сутрин извозихме само един камион боклук, друг път е бил повече, разказа организаторът по производство в район „Център-Запад” Николина Делчевска.

Колежката й от „Център-Изток” Красимира Попова по същото време разчистваше изхвърлени на пътя непотребни вещи и строителни отпадъци пред гаражи на ул. „Марин Дринов”.

Във връзка с наближаващата пролет и предстоящия Великден, когато се увеличават ремонтните и строителни дейности, а много домакинства предприемат голямо пролетно почистване на домовете си, от ОП „Чистота” напомнят, че фирмата предлага на атрактивни цени услуги за физически и юридически лица, които включват поставяне и извозване на 4 кубика контейнер за строителни отпадъци и др.

Всички видове услуги, предлагани от ОП „Чистота”, както и ценовата листа, утвърдена с решение на Общинския съвет, са публикувани на сайта на ОП „Чистота” – в рубриката "Търговска дейност", а повече информация пловдивчани могат да получат от специалиста по продажби Снежана Вълчанова на тел. 032/675 811 115.