Челен товарач MANITOU - MT 732

Капацитет до 7 м височина и вместимост 3,2 т, с приставка палетна вилица. Подходящ за товарни дейности и почистване на обемни отпадъци.


Челен товарач JBC

Използва се за товарни дейности и почистване на обемни отпадъци.


Специализиран мотометачен автомобил

Използва се за извършване на машинно метене.


Мултифункционални машини NITFISK city ranger 2250

Използват се за машинно метене с оросяване на площади, тротоари и улици, оборудвани са с приставки за кастрене на храсти и за плевене, както и с реверсна четка и гребла за зимно поддържане.


Мултифункционални машини TENNANT

Използват се за почистване на пешеходните зони. Имат прикачени гребла за риене на сняг през зимата, четки с овлажняване за метене без запрашаване на въздуха, нова секция за събиране на екстременти от кучета и остатъци от храна.

 


Цистерна за миене


Мултифункционална машина Bucher - City Cat 2020

Използват се за почистване на малките вътрешноквартални улици. С монтираната отпред рейка под налягане и страничните дюзи стана възможно миенето под паркирали коли, а с прикачения инвентар и контейнера за сол машините могат да преминават автоматично от режим на метене и миене към режим на зимно поддържане. 


Мултифукционален автомобил Вucher

Използва се за метене на булевардите и големите улици. Има приспособление за миене включително под паркирали коли, а така също и възможност за автоматично преминаване към режим на зимно поддържане.

Екологичен клас "Евро-6". Произведен в Швейцария през 2015 г.


Машина за миене Мерцедес

Използва се за миене на големите булеварди и улици както на дюзи, така и на маркуч. Разполага с прикачен инвентар гребло за риене на сняг.

Екологичен клас "Евро-6". Произведена в Германия през 2015 г.